KASVUN JA KEHITTÄMISEN SUUNNITTELU

Hallittu kasvu ja kehittyminen ovat useimpien yritysten toivelistalla ykkösenä. Joskus vain konkreettinen muutos tuo toivottua tulosta. On tärkeää, että yrityksellä on kokenut ja osaava luottopartneri, joka tuntee yrityksen historian tai toimialan tarpeet, sekä osaa sparratata teknologia- ja strategiatyössä. Myös kehittämishankkeiden sisällön ja resurssoinnin suunnittelu vaatii omaa osaamistaan. Joskus voi olla myös hyvä, että on joku, joka uskaltaa sanoa, jos kehittämissuunnitelmat ovat liian korkealentoisia.

KASVUN JA KEHITTÄMISEN RAHOITUKSEN SUUNNITTELU

Kasvu ja kehittäminen vaativat resursseja, joista yleensä on aina pulaa. Kuten aikaa, rahaa ja osaamista. On tärkeää, että yrityksenne käytettävissä olevat resurssit keskitetään juuri siihen, missä ne tuovat mahdollisiman suuren lisäarvon. Jotta voitte käyttää yrityksenne avainresurssit eli työpanoksen ydintoimintoihinne, olemme tukenasi siinä, minkä me puolestamme osamme parhaiten: kartoitamme yrityksenne tarpeeseen sopivimmat rahoitusinstrumentit ja -tahot, sekä olemme tukenasi neuvotteluissa. Olemme tottuneet toimimaan yhteistyössä useiden rahoitustahojen, kuten ely-toimistojen, paikallisten Leader-toimijoiden, Business Finlandin ja Finnveran kanssa.

Tunnemme myös Europpan Komission instrumentit sekä meillä on laajat yhteydet kotimaisiin ja kansainvälisiin pääomarahoittajaverkostoihin.

ERILAISET SELVITYKSET, KARTOITUKSET JA KEHITTÄMISTOIMENPITEET

Olemme vuosien aikana tuottaneet erilaisia analyysejä ja kartoituksia osana asiakkaidemme kansainvälistymis-, muutos- tai kasvuprosessia. Joskus ennen lopullista päätöstä suoritetut toimenpiteet ja kartoitukset ovat voineet myös osoittaa, ettei suunniteltu muutos tai strategia olekaan järkevä tai kannattava. Kehittämistoimenpiteet liittyvät usein myös uusien palveluiden sisältöjen ideointiin sekä toteuttamisen suunnitteluun. 

©2018 BY EJERCO OY. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM