top of page
Kumppanimme: Client

Olemme onnekkaita ja ylpeitä siitä, että osaamistamme ja asiantuntijuuttamme arvostavat myös muut tahot kuten Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ELY, Business Finland ja Euroopan Komission Innovaatiorahasto EIC. Toimimme myös Fibanin verkostossa ja YritysEspoon asiantuntijapartnerina.

Meillä on myös muita huippuammattilaisia tukemassa meitä ja asiakkaitamme tarvittaessa. Toimimme vain alan arvostettujen ammattilaisten kanssa.  Tukiverkostoomme kuuluu mm. hiilijalanjälkilaskennan ja vastuullisuuden, koodauksen ja joustavien protojen, kaupallistamisen ja tuotteistamisen, (digitaalisen) markkinoinnin, juridiikan, IPR:n, koulutuksen ja taloushallinnon erityisosaajia. Laajan verkostomme osaamisen avulla huolehdimme siitä, että asiakkaamme saavat aina parhaan mahdollisen osaamisen ja tiedon käyttöönsä. Alla on esimerkkejä tärkeimmistä yhteistyökumppaneistamme.

Näyttökuva 2018-01-13 kello 11.14.15.png

 

 

 

Clonet on kumppanimme, kun tarvitsemme asiantuntijaa ilmasto- ja vastuullisuusbisneksen kehittämisessä.

Clonetin CO2 laskuri tarjoaa työkalut hiilijalanjälkien määrittämiseen ja ilmastobisneksen kehittämiseen.

www.clonet.fi

 

 

 

 

 

 

Highline Oy on yksityisten, valikoitujen ja itsenäisten konsulttien verkostosta koostuva asiantuntijayritys, joka on toiminut uranuurtajana useilla suomalaisen konsultoinnin ja koulutuksen osa-alueilla. Yhtiö on perustettu vuonna 1986.

www.highline.fi

i

Näyttökuva 2019-11-23 kello 21.36.50.png

 

 

Ratkaisutoimisto Seedi Oy tarjoaa parhaat ratkaisut pirullisiin ongelmiin.  Seedi ravistelee ja tarjoaa laaja-alaisia ratkaisuja erilaisiin haasteisiin.

www.seedi.fi

 

 

 

 

 

 

Greenstep on voimakkaassa kasvussa oleva erilainen taloushallinnon palveluja tarjoava yritys.

www.greenstep.f

Näyttökuva 2019-11-23 kello 20.28.50.png
Näyttökuva 2018-01-13 kello 11.14.15.png
bottom of page