KEITÄ ME OLEMME

PAULA MAKKONEN

Partneri

Minulla on yli 20 vuoden kokemus pk- yritysten toimintojen kehittämisestä eri näkökulmista. Viime vuosina olen saanut olla mukana yli 300 yrityksen strategia-ja kehittämistyössä sisältäen hankkeiden rahoituksen suunnittelun ja toteutuksen. Asiakkaani edustavat hyvin erilaisia toimialoja mikroyrityksistä keskisuuriin yrityksiin, ja ovat elinkaarensa hyvin erilaisissa vaihessa. Yhteistä kaikille on kuitenkin ollut halu ja tahto kehittyä ja kasvaa.

 

Olen ely:n hyväksytty yrityskehityspalveluiden asiantuntija myös kaudella 2021-2022. Toimin myös Euroopan Komission Innovaatiorahaston (EIC) asiantuntijana, EBDR:n  (Euroopan jälleen rahoitus ja kehityspankin) pro bono Star Ventures start up yritys-mentorina ja Kasvu Open myllärinä.

 

Erityisosaamistani ovat start up- ja toimivien yritysten strategiatyö, hankesuunnittelu, pk-yritysten rahoitus- ja avustusinstrumenttien tuntemus ja hakeminen, ja kansainvälistyminen.

Koulutukseltani olen kauppatieteen tohtori

ja ympäristöjohtamisen insinööri. Minulla on myös pedagoginen pätevyys. Palvelen asiakkaitani tarvittaessa sujuvasti myös englanniksi.

SIMO MAKKONEN

Partneri, CEO

Aloitin työurani energia-alan konsulttina, kunnes 1993 perustin kumppaneideni kanssa Process Vision Oy:n, jota vedin menestyksekkäästi 18 vuotta. Noina vuosina keräsin kokemusta sekä energia- ja IT-aloilta että liikkeenjohdosta ja kansainvälisestä kasvusta. 

 

Viimeisimmat vuodet olen toiminut sijoittajana sekä suomalaisiin että kansainvälisiin start up- yrityksiin, ja liikkeenjohdon konsulttina. Osallistun myös aktiivisesti yritysten hallitustyöskentelyyn.

 

Liikkeenjohdon konsultointitoimeksiantoni liittyvät yleensä yrityksen strategian luomiseen tai kirkastamiseen, yritysjärjestelyiden rahoituksen järjestämiseen tai organisaatioiden sisäiseen kehittämiseen.  Olen ely:n hyväksytty yrityskehityspalveluiden asiantuntija 2021-2022.

 

Koulutukseltani olen tekniikan tohtori Aalto-yliopiston sovelletun matematiikan laitokselta.

©2018 BY EJERCO OY. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM