Näin muutamat viimeaikaiset hyvin erilaiset asiakkaamme valitusti eri toimialoilta meistä kertovat:

”Paulan kanssa työskentely on ollut todella antoisaa ja palvelu on ollut todella helposti lähestyttävää! Hän on osannut asettua meidän näkökulmaamme yrityksessä ja sparrannut meidät toimimaan ja ideoimaan tulevaa entistäkin innokkaampina. Hänelle suuret kiitokset meille erittäin tärkeästä avusta! Todella ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua. Suuret suositukset!”

Susanna Aaltonen, Lännen Mattohuolto Oy

LHM tuottaa mattojen huolto- ja pesupalveluja, sekä muita laadukkaita ratkaisuja yrityksille ja julkisille toimijoille. 

www.lmh.fi

“I have used Ejerco services to help Fizza Oy starting the business in Finland. It has been a pleasure to work with such a professional team. Paula has been instrumental in helping me navigate through the complexity of the financial system for business in Finland. She is very knowledgable and helpful. With Paula, I could focus on the business and rely on her for financial services. I highly recommend Ejerco."

Alex Benjamin, Fizza Oy

Fizza on innovatiivinen pizza-automaatiopalveluiden tuottaja

www.fizza.fi

"Aloitimme yhteistyön Paulan ja Simon kanssa 2020 vuoden alkupuoliskolla koska yrityksemme tarvitsi apua selkeän strategisen suuntauksen määrittämisessä ja sitä kautta kasvun vauhdittamisessa. Paula ja Simo kuuntelivat, kyselivät ja lähestyivät systemaattisesti ratkaisua. Selkeään ja nopeaan kommunikaatioon, tehokkaaseen suorittamiseen ja rentoon työilmapiiriin nojautuva yhteistyömme on ehtinyt jo tuottaa hedelmää; Paulan ja Simon avustuksella olemme tähän mennessä esimerkiksi turvanneet merkittävän rahoituksen tulevalle vuodelle ja moninkertaistaneet kasvuvauhtimme uuden yhdessä laaditun strategian ansiosta. Uskomme yhteistyömme jatkuvan pitkään ja vievän meidät kohti vielä korkeampia huippuja!"

Liinus Hietaniemi, CEO, Code Nexus Oy

Code Nexus tuottaa innovatiivisia kasvojen tunnistusteknologiaratkaisuja.

www.codenexus.io

 

"Paulan kanssa työskentely oli todella sujuvaa. Pääsimme juttuun todella nopeasti ja kun olin suu vaahdossa kertonut ideoita, ajatuksia ja pohdintoja niin Paula osasi todella nopeasti sanoittaa ne selkeiksi kehitysideoiksi. Paula osasi myös sopivalla tavalla haastaa ja laittaa ajattelemaan, jolloin ideoita syntyi myös omassa päässä. Toiminta oli tehokasta ja ammattimaista!"

Mika Lausamo, CEO, HS-Works Oy

HS-works asakkailleen IT-asiantuntija, IT-ongelman ratkaisija ja IT-tulkki

www.hs-works.fi

 

”Ejerco on strategiakumppanimme, jonka kanssa hiomme Messeforumin tulevaisuuden painopisteitä. Paulan vankka strategiatyöskentelyn ja rahoitusratkaisujen osaaminen sekä kyky asettua asemaamme ja ymmärtää haasteitamme ovat auttaneet meitä fokusoimaanja kehittämään messurakentamisen liiketoimintaamme. Paula on innovatiivinen, luotettava ja ammattitaitoinen kumppani, jonka kanssa

on innostavaa tehdä töitä.”

Arto Varanki, toimitusjohtaja, Messeforum Oy

Messeforum Oy on johtavia suomalaisia messuosastojen toteuttajia. Messeforumin kokonaisvaltainen messupalvelu ulottuu kaikkialle maailmaan. www.messeforum.fi

 

”Paulan kanssa työskentely on ollut alusta saakka helppoa. Hän edustaa vahvaa asiantuntijuutta työelämän kehittämiseksi. Paula kuuntelee ja ymmärtää asiakkaan tarpeen sekä osaa toimia ratkaisukeskeisesti.”

Mika Lemettinen, toimitusjohtaja, Hoivakehitys Oy

Hoivakehitys on pieksämäkeläinen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja tuottava yritys,

jonka vahva osaaminen keskittyy kuntien kumppanuuksiin, asumispalveluiden tuottamiseen ja koulutuspalveluihin. Meillä on toimialalta 20 vuoden kokemus. www.hoivakehitys.fi

 

”Paula rohkaisi ajattelemaan isommin, ja inspiroi laittamaan ei kakkosta, vaan kolmosta silmään yritykseni kehittämisessä. Työskentely oli ripeää ja suoraa, jota ajastani tarkkana arvostan erityisesti.”

Anna Perho, yrittäjä, Blonde Ambition Oy

Anna Perho on toiminut 25 vuotta media-alan yrittäjänä: tv- ja radiojuontajana, kolumnistina, kirjoittavana toimittajana, tv-tuottajana ja käsikirjoittajana. www.annaperho.fi

Kiitos Paula hyvin sujuneesta tähänastisesta yhteistyöstä. Olet auttanut meitä projekteissamme jo parin vuoden ajan.Apusi ja tietämyksesi  on ollut meille todella tärkeää isojenkin asioiden päätöksenteossa.

Isto ja Pirita Huikuri, Ramin Konditoria Oy,

https://www.raminkonditoria.fi/

 

 

Muita esimerkkejä tyytyväisistä eri toimialoja edustavista asiakkaistamme ympäri Suomea ja kansainvälisesti, joista useat ovat jo vakioasiakkaitamme:

Ja monet muut jo päättyneet ja työn alla olevat!

©2018 BY EJERCO OY. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM