top of page

Uniapneatauti on kansantauti, jota sairastaa yli miljoona suomalaista

Terveuni Oy on kehittänyt asiakasystävällisen ja kustannustehokkaan hoitomuodon, joka soveltuu monille lievää ja keskivaikeaa uniapneaa sairastavalle. Yli 80% uniapneapotilaista on diagnostisoimatta ja ilman hoitoa. Uniapnean hoito on tärkeää, koska väsymyksen lisäksi uniapneatauti ruokkii monia muita sairauksia, kuten verenpainetautia, diabetesta ja monia sydän- ja verisuonitauteja.

”Lähdimme kaksi vuotta sitten kehittämään uutta ratkaisua uniapnean hoitoon. Tavoitteenamme oli kaataa kansantautia kotimaisin voimin käyttämällä uusinta tekniikkaa. Kehitimme yhdessä Insen Consulting Oy:n kanssa innovatiivisen digitaalisen prosessin uniapneakiskojen suunnitteluun, kuvantamiseen ja 3D-tuotantoon. Insen rahoitusasiantuntemuksella saimme Yrityksen kehittämisavustus-projektin ongelmitta alusta loppuun. Insen tiimi antoi meille todella tärkeää sparraustukea yrityksen kasvupolulle pääsyyn ja uuden palvelumme tuomiseksi kotimaan markkinoille.


Lisätietoja palvelustamme löytyy https://www.unikuntoon.fi ja https://www.linkedin.com/company/unikuntoon/.” Esko Kähkönen – Terveuni Oy:n perustajaComments


Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page