top of page

Tiesitkö, että joka vuosi noin 8,8 miljoonaa ihmistä menehtyy ilmansaasteiden vuoksi?

.Ja, että korona leviää aerosolien mukana tehokkaasti sisäilmassa. Sisäilman laatu onkin noussut yhdeksi suureksi globaaliksi teemaksi viimeisen vuoden aikana.

Air0 Oy on kehittänyt patentoidun smAIRt® -teknologian sisäilman puhdistukseen. Yritys on nyt kovassa nosteessa, kun koronan on todettu leviävän aerosoleissa ja Air0:n ainutlaatuinen puhdistusteknologia on todettu oivalliseksi ratkaisuksi ongelmaan.


Inse Consulting on auttanut Air0:aa saamaan julkista rahoitusta ja ollut edesauttamassa rahoituskierroksissa: Inse Consultingin laatiman liiketoimintasuunnitelman ja hakemuksen avulla Air0 valittiin NIY -ohjelmaan 2019. Vuonna 2020 Inse avusti Air0:aa rahoituksen järjestämisessä uuden Air0 Pure -tuotteen kehittämiseksi ja sparrasi liiketoimintamallin muokkaamisessa.


Air0:n toimitusjohtaja Valle Kulmala kuvailee yhteistyötä seuraavasti: ”Startup-yrityksellä on paljon prosesseja, joissa asiantuntija-avusta on valtavasti hyötyä. Yhteistyö Paulan ja Simon kanssa on ollut erittäin antoisaa ja olemme saaneet arvokaita neuvoja ja konkreettisia tuloksia uskomattoman tehokkaasti. Toivottavasti yhteistyömme jatkuu ja saamme jatkossakin lisätukea nopealle kasvullemme.”


Viitteitä:

Σχόλια


Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page