top of page

Joukkoistettu MyXline pikakuljetuspalvelu lanseerattu!

MyXline lanseeraa yksinkertaisen HETI-toimituspalvelun ja tähtää vahvaan kasvuun ja kansainvälisille markkinoille Suomalainen joukkoistettu logistiikkapalvelu MyXline lanseeraa yksinkertaisen ja nopean HETItoimitus -palvelun. Palvelu lupaa lähetykset perille2:ssa tai 5:ssä tunnissa. Palvelunkuljettajiksi on rekisteröitynyt jo yli 1000 suomalaistakuljettajaa.


-HETItoimituksen pointtina on saada melkein mikä tahansa takapenkille mahtuvatavara mahdollisimman nopeasti perille, parhaimmillaan parissa tunnissa.Helpotamme tällä yritysten ja tavallisten ihmisten arkea. Kuljetamme kaikkea muuta paitsi lämmintä ruokaa, kuvailee MyXlinen pääomistaja Mika Seppänen uudenpalvelun piirteitä.


Palvelu on myös edullinen. 2 tunnin kuljetus LÄHELLE (alle 30 km matkalla) maksaa aina 13€ ja 5 tunnin kuljetus KAUAS (yli 30 km matkalla) maksaa aina 69 €. Myös kuljettajille maksetaan reilu, yli 75 % palkkio. 13 € kuljetuksesta palkkion osuus on 10 € ja 69 €kuljetuksesta 60 €.Digitaalisuus, alustatalous ja joukkovoima mahdollistavatpalvelun ja tekevät siitä myös yksinkertaisen. Lähetyksen perille pääsystä vastaakuljettaja, eikä tavara kulje terminaalien tai useiden käsien kautta. Palvelu hyödyntää ihmistenluontaista liikettä - esimerkiksi Etelä-Suomen kaupunkien väliä ajaa päivittäin suuri joukko ihmisiä, joiden kyytiin mahtuisi helposti tavaraa, jonka avulla matkalla voi ansaita.HETItoimitukset ovat saatavilla aluksi Helsingissä,Turussa, Tampereella ja Lahdessa sekä näiden kaupunkien välisillä valtateillä ja niiden varsilla olevissa taajamissa. MyXlinen tavoitteena on kasvattaa lähettäjien määrää reilusti ja laajentaa HETItoimitukset kattamaan koko Suomi kaupunki kerrallaan. Tämän jälkeen vuorossa ovat kansainväliset markkinat.-Tarjoamme yrityksille ja kuluttajille mahdollisuudenharkita että kannattaako heidänkeskeyttää se mitä ikinä ovatkin tekemässä ja lähteäviemään tai hakemaan jotain.Nopea, edullinen ja heti liikkeelle lähtevä toimitussäästää aikaa äkillisissä tilanteissa,kuten varaosien tai rakennustarvikkeiden hankinnassa miettii Seppänen. Palvelu ei toimisi ilman suurta joukkoa kuljettajia. HETItoimituksia kuljettaa tällä hetkellä yli1 000 palveluun rekisteröitynyttä MyXline-kuljettajaa.He ovat ihmisiä, jotka liikkuvat paljonammatikseen tai arjessaan. Lähetykset kulkevat ekologisestikaupunkien välillä ja sisälläsamalla, kun ihmiset liikkuvat muutenkin.MyXlinen yksinkertainen kahden rivin kuljetushinnasto:

LähetysLÄHELLE (alle 30 km) Lähetyksenpaino:Alle 35 kgHinta:13€ + alv (kuljettaja saa 10€)

Perillä:2 tunnissa

Lähetys KAUAS (yli 30 km) Lähetyksenpaino: Alle 35 kg. Hinta:69€ + alv(kuljettaja saa 60€) Perillä:5 tunnissa

Hinnat ja toimitusaika ovat voimassa niillä alueilla,joilla on riittävä määrä MyXline kuljettajia.Ajantasainen alue löytyy osoitteesta: myxline.fi/alue


Lisätiedot ja haastattelut:Mika Seppänenhallituksen puheenjohtaja 050 412 8182mika.seppanen@myxline.fiComentários


Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page