top of page

Inse mukaan joukkoistettuun kuljetusratkaisuun!

MyXline:n omistuspohja laajenee

Joukkoistettu kuljetuspalveluyhtiö keräsi 90 000 euron rahoituksen kotimaisilta sijoittajilta.

Joukkoistettua HETI -kuljetuspalvelua tarjoava MyXline on kerännyt toisella rahoituskierroksellaan 90 000 euroa. Tämän kierroksen avulla kasvatetaan alustatalouteen perustuvaa liikeoimintakonseptia Suomessa ja luodaan kestävää pohjaa kasvamiselle myös Suomen rajojen ulkopuolelle.

  • Tämä noin 90 000 euron rahoituskierros on ollut meille erittäin tärkeä. Se auttaa meitä kehittämään toimintoja ja hankkimaan lisää kuljettajia ja asiakkaita, kertoo Mika Seppänen, yrityksen pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja.

Uudet omistajat ovat kokeneita ammattilaisia

  • On hienoa olla mukana edesauttamassa täysin uudenlaisen kuljetustavan lanseerausta, joka voisi auttaa myös kivijalkakauppoja menestymään, OneTime Oy:n Pasi Saarinen sanoo.

Pasi Saarisella on laaja kokemus markkinoinnin, myynnin ja liiketoiminnan johtamisesta sekä monipuolinen kansainvälinen kokemus. Saarinen toimi yli 21 vuotta Abloy Oy / ASSA ABLOY eri tehtävissä. Nykyään hän toimii eri hallituksissa, sijoittajana ja Ovesta Oy omistajana.

  • Saarinen on tuonut MyXlinen toimintaan kaivattua ulkopuolista näkemystä. Käymme hänen kanssaan syvällisiä keskusteluja Tuloksena näistä olemme muun muassa yksinkertaistaneet konseptiamme ja oppineet ajattelemaan isosti, kertoo toimitusjohtaja Mika Seppänen.

Toinen tällä kierroksella mukaan lähtenyt toimija on Inse Consulting Oy. Se tuottaa liikkeenjohdon ja digitaalisten palveluiden asiantuntijapalveluja. Yrityksen omistajille on laaja kansainvälisen liiketoiminnan kehittämis- ja rahoituskokemus. He ovat mukana useissa skaalautuvissa yrityksissä sijoittajina ja hallitusammattilaisina.

  • Ketterät ja täysin uudenlaiset innovatiiviset ratkaisut ovat tätä päivää. Halusimme ehdottomasti olla mukana kehittämässä tätä! Inse Consulting Oy:n Paula ja Simo Makkonen toteavat.

MyXline on alustalouteen perustuva yhteisöllinen kuljetuspalvelu, jossa kuka tahansa voi ryhtyä kuljettajaksi ja toimittaa lähetyksiä Suomessa. Tällä hetkellä kuljettajina onkin paljon kuljetusyrityksiä ja takseja yksityisten ihmisten lisäksi. Kaiken toiminnan ytimessä ovat nopeus, ekologisuus ja edullisuus. MyXlinen lähes rajaton kuljetuskapasiteetti ja normaaleista työajoista riippumattomuus mahdollistavat, palvelun johon ei ole ennen totuttu. MyXline tarjoaa palvelua ensisijaisesti yrityksille, mutta nyt uudistetulla nettohinnoittelulla se on edullista myös kuluttajille.

Totesin maansisäisten nopeiden ja varmojen kuljetusten palvelun puuttumisen päivittäisessä työssäni ja DHL Express kokemusta omaavana ihmettelin sitä, kuvaa MyXline Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mika Seppänen yrityksen taustoja..

MyXline on perustettu vuonna 2020. Se toimii jo pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Mikkelissä. Palvelua voi käyttää sekä mobiilisovelluksena että verkkosivuilta. Yhtiö työllistää vakituisesti neljä henkilöä, mutta kuljettajia eri kaupungeissa yli 1500.

Lisätiedot ja haastattelut:

Mika Seppänen

hallituksen puheenjohtaja

050 412 8182


Comments


Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page